Post by checkdsetgamneani on Feb 15, 2022 20:43:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Matchington Mansion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Matchington Mansion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod mai multe resurse ▞▞▞
▞▞▞ Matchington Mansion 2022 version ▞▞▞
Joc distractiv, foarte distractiv. Îmi place, dar nu-mi place să petrec săptămâni încercând să trec de niveluri și să cheltuiesc stele câștigate din greu pentru a atrage oameni sau a răspunde la ușă... șchioapă! Dacă îți place să-ți cheltuiești banii câștigați din greu, acesta este jocul pentru tine! Altfel i-aș da 5 stele 🌟
Acesta este un joc pe care intenționez să îl păstrez. De obicei aș descărca și șterge, dar acest lucru m-a distrat. La un moment dat, mi-am pierdut tot progresul din joc din cauza unei resetare a telefonului și am fost reticent să o iau de la capăt. Sperând doar că există o mică șansă să îmi pot recupera istoricul jocului, am decis să contactez echipa de asistență. De fapt, au reușit și am recuperat totul. Joc grozav, actualizări regulate și echipa de asistență este rapidă și de încredere.
Am nevoie de mai multe bombe pentru a câștiga jocurile mai dificile. Îmi place să joc acest joc. Unele jocuri sunt mai provocatoare decât ar trebui să fie. Îmi place povestea care se află în spatele acestui joc de a pune Conacul împreună. Vă rugăm să scoateți reclamele pentru Mossy Oak. Nu pot obține mișcările mele suplimentare.
Matchington Mansion Пъзели xpou
10 Matchington Mansion Etichete: Decorațiuni Potrivește 3 Play a match 3 ... LA FERMA Pentru Telefon Android / Ios Jocuri gratuite Android 9 - YouTube .
Foarte interesant, dar puțin dezamăgitor să ajungi la niv.6000 și să primești o dată la 2 săptămâni bonus.😉
Iubește acest joc. Are o mulțime de puzzle-uri și niveluri și mini-jocuri în interior, ceea ce îl face mai distractiv decât alte jocuri similare. Acesta este un joc mai bun decât celelalte. Vă încurajez să îl încercați și să îl jucați. Te poți alătura și tu echipei Sergent! ❤️❤️❤️
Matchington Mansion Match-3 vă oferă posibilitatea de a se distra în timp ce decora casa visurilor tale. By the way, there is always the opportunity to show
Unele niveluri nu ar trebui să fie atât de grele, dar nici atunci este un joc destul de bun
Nu se mai deschide
Foarte tare jocul, interactiv.
se incarca foarte greu eu de doua ore astept sa se incarce si imi arata tot descarcare in asteptare 🙄🙁😒😡😡😡😡😡😡nici o stea nu merita
Matchington Mansion - Comunitate | Facebook
ACESTA ESTE CEL MAI BUN JOC VEDUT! Descarc acest joc doar pentru distracție, crezând că voi șterge dacă după ce am jucat câteva niveluri. Dar iată-mă, încă joc jocul și ajung deja la 1k+ niveluri chiar acum. De obicei, nu joc un joc atât de lung, fără divertisment, dar acest joc știu cu adevărat ce mă poate face să mă simt entuziasmat să-l joc de fiecare dată. Rareori am făcut recenzii pentru aplicații, dar acest joc este o cu totul altă poveste. Chiar recomandat!
interesant
l.am instalat de multe ori si nu se deschide aplicatia.
Chicken Gun ઍક્શન zlxh
Foarte frustrat că avem aceste jocuri „bonus” în timp ce așteptăm mai multe upgrade-uri. Am peste 300 de jocuri și încă aștept. E ridicol!
Xxx
Iubește acest joc!! Aș putea să-l joc toată ziua 👍👏
Iubește acest joc, dar nu se actualizează suficient și vă lasă să faceți doar o cameră o dată, actualizările sunt terminate în câteva zile, apoi așteptați, așteptați, așteptați, în mod constant! Și nu vă va lăsa să vizionați videoclipuri acum, doar spuneți, încercați mai târziu, ceea ce nu este bine dacă aveți nevoie de mișcări suplimentare pentru a termina nivelul!
Completați toate nivelurile HomeScapes, GardenScapes, Matchington Mansion și ... pentru dispozitive care acceptă sistemele de operare Android și IOS.
M-am actualizat și jocul încă are probleme, nu pot viziona videoclipuri pentru a câștiga puncte în plus, etc. am pierdut atât de multe lucruri, uneori, după vizionarea unui videoclip, toate spațiile din jocul următor sunt negre, suportul tehnic mi-a spus să le trimit o poză ha ha. Îmi place acest joc, de aceea am stat atâția ani
Matchington Mansion. Magic Tavern, Inc. super Jellipop blast - Match 3 jump. appmobilezen · Dream Home Match Renovate Mansion. Xinyue games.
Îmi place foarte mult acest joc, dar este o înșelăciune să solicite achiziție pentru a rămâne în joc, mai ales la finalizarea proiectelor.
Meciul 3... La fel ca alte 100. Îmbătrânește repede pentru mine. Povestea drăguță. Grafică drăguță. Dar același joc vechi
Nu mai pot sa.ma.conectez. si am inceput de la inceput jocul. Foarte naspa. O sa il si sterg
Nu am avut probleme pana acum. Am descărcat recent. Sper să nu mai avem probleme după actualizare.
Îmi plăcea acest joc, dar am cheltuit o mică avere pentru a ajunge unde sunt. Am început să-mi dau seama după ce am RENȚAT să cheltuiesc bani cât de manipulat a fost. Dacă le dai vieți colegilor de echipă, primești 5 monede. Aș putea economisi de la a-i ajuta pe colegii de echipă și, în cele din urmă, să bat un nivel numai după ce am cumpărat 5 mutări suplimentare. Am renunțat de aproximativ 2 luni și când m-am întors echipa pe care am creat-o m-a dat afară. Contactul dezvoltatorului este de râs, nu vă oferă nimic mai mult decât răspunsuri predefinite și nicio soluție reală la problemă.
Acest joc este cel mai bun, trebuie doar să-l descarci!!!! Nu asculta recenziile proaste, acestea sunt prea critice. Există niveluri foarte dificile, dar cu atât mai distractive, dar trebuie să aibă mai mult timp pentru casele suplimentare.
Jocul este minunat, este un amestec de niveluri dificile și simple, dar din cauza unor erori am dezinstalat aplicația și am reinstalat-o. Progresul nu a fost salvat și am crezut că trebuie să o fac, dar acest joc minunat mi-a spus că există 2 conturi și a trebuit să-l creeze. Așa că aici îmi continui jocul😊 Și îmi place faptul că răspund la fiecare recenzie, așa că dacă cineva citește asta, descarcă acest joc și conectează-te la Facebook! Este cel mai bun mod de a vă salva jocul ☺️💯💯 Bravo băieți!! 🎉🎉💐🙂😃😄🤩😍👏
chifla
Într-adevăr, băieți, vrem să facem mai multă decorare. E bine că ai o poveste care să meargă cu ea, dar este o programare leneșă. Îmi petrec cea mai mare parte a timpului pe acest joc sărind să vorbesc cu oamenii și acceptând orice design de bază pe care îl oferiți fără opțiunea de a-l schimba.
Nu mia placut deloc nu era deloc ca îl reclama, nu este pe placul meu