Post by checkdsetgamneani on Feb 15, 2022 20:40:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Defense 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Defense 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod mnoge sve ▞▞▞
▞▞▞ Castle Defense 2 2022 version ▞▞▞
Dao bih mu veću ocjenu, ali kupio sam Empire Pack i Mystery Pack i nisam dobio niti jedno. Želim da sam platio ili želim otpušten.
Kupio sam samo 2 puta, ali nema promjena u mojim draguljima
Plaćeni dragulji nisu ih dobili
Ova igra je tako cool čak i karakteristike zanimljive 😇😇😇
U ovoj igri uopće nema zabave, nagrade su vrlo jeftine, nikada se ne možete nadograditi, a pnp bitke su beskorisne. Savjetujem da ne igrate igru koja nije zabavna.
stvarno volim igrati TD igrice.. ova igra ima najbolju igru. ali manja raznolikost tornja. nadajući se da je 3. generacija imala raznolikost tornja.
Pozdrav programeru Castle Defense. Upravo sam kupio Bomber za 11,99 USD i nisam ga dobio, a također sam kupio Empire paket od 4,99 USD, niti ga nisam dobio pa što ćeš učiniti u vezi s tim jer je to moj marljivi novac pa riješite problem
Dobra igra. Zabava. Ali čovječe, heroji su waaaaaaaay preskupi. Hajde devs. Ne budi smiješan. 30 dolara za heroja? Pokušajte 2 dolara.
Ova igra je nevjerojatna. Vrlo zabavno i dugotrajno
Ocjenjujem s 5 zvjezdica, ali moje omiljene igre izvan mreže i dobre za uzgoj Lv heroja
najbolja igra ikada. ja sam dijete i u mojih 12 godina života.Ovo je najbolji td ikada.GG
Upozorenje! Ova igra ne bilježi vaš napredak na računu. Dakle, ako deinstalirate igru, sljedećom instalacijom nećete pronaći ništa (napredak, heroji, dragulji...). Sve što ste platili će nestati. Ne postoji izravan kanal da ih kontaktirate iz igre. Morate ih potražiti i smisliti kako ih kontaktirati s problemima jele. Od prije 3 mjeseca do sada nisam dobio nikakav odgovor od njih.
Cooking Cafe - Food Chef আর্কেড lbn
**NE KUPUJTE U DODATKAMA ZA IGRE**. NEĆETE IH DOBITI I NEĆETE DOBITI KORISNIČKU PODRŠKU. NEĆETE DOBITI POVRAT. PONAVLJAM...*NE KUPUJTE NIŠTA U IGRI*
Castle Defense 2 Strategie vtns
Ova igra je prevara uglavnom smeće, nije tako sjajna kao druge Td igre, sadržaj koji nije toliko vrijedan igranja, a dio worts u ovoj igri nije ažuriran i nema nikakve nove značajke
Loša mehanika igre. Nema ravnoteže uopće. Kao da vas tjera da trošite novac rano u igri. Postoji bolja TD obrana. Ne bih preporučio ovo.
Nije loše, meni je jako dobra igra. Farouk sam s Jamajke
Castle Defense 2 Strategie vtns
Castle Defense 2 Stratégiai játékok xos
treba više značajki. ima li arena nagrade? možemo li zamijeniti predmete za dragulje ili tako nešto??
Bila je to jako lijepa utakmica. To će vas potaknuti da imate dobru strategiju u izgradnji tornjeva. Hvala stvarno volim ovu igru.
Osvježavajuće lijepa igra
Zabavno je.. I sviđa mi se (ali ažurirajte novu arenu i više izazovne kampanje i dodajte novog heroja, molim!!..
Najbolja td igra, ali morate dodati više razina, molimo napravite nove šefove i novi način rada
Lijepa igra. Malo se prebrzo melje. Može li dev učiniti s nekim balansiranjem cijene i nagrade.
Sjajna igra koju možete igrati bilo gdje i bilo kada čak i bez podataka/interneta volite ovu igru
Igram ovo od prvog i drugi je jednako izazovan kao i prvi zahvaljujuci na super iskustvu
Više razina, što je lijepo, ali me dižu nakon svake smrti bossove bitke i kad god pogledam video da nastavim igrati. Popravio si jednu stvar, a ostatak igre učinio gori. Hvala puno!
Mislim da je zabavnije ako je ovo samo da bi se heroj oslobodio da ne koristi dragulje
Nadamo se da će kupnja ubojice uspjeti drugi put. Briljantna strateška igra.
To je nevjerojatna aplikacija. Jako volim ovu aplikaciju.
Igra je dobra, ali razina je preteška Nakon 2 ili 3 pokušaja možete pobijediti. Dobra igra Tower Defense fan
Ne kupujte ništa to će naplatiti vaš račun i neće biti dodano u vašu igru
Vrlo dobra igra, ali s ograničenim razinama. Trebala bi imati 3 kategorije razine ili više. Kao lako, normalno i teško, legendarno itd
Povećava vašu budnost i reakciju!!!
Ovome dajem 3 zvjezdice jer za njih NEMA dnevnih nagrada
Ova igra je ODLIČNA 👌👌👌 Ali treba joj beskonačan način rada, molim?
Ne mogu spasiti svoj napredak ...a ljubimca je nemoguće dovesti do najviše razine i zvijezde ...
Sviđa mi se ova igra kad je izbrišem jer sam pronašao novu dobru igru, ali njen ružan kraj izbriši kraj igre nađi ovu igru kraj thx pronašao sam je
Prosječnu obranu tornja ometa i sputava NO CLOUD GAME SAVES
Igra je bila zabavna sve dok nisam kupio paket za početnike i nikad nisam dobio svoje dragulje.
mantap