(Android/iOS) Ocean Is Home : Island Life Simulator vara generator primogems
Feb 15, 2022 20:29:17 GMT
Post by checkdsetgamneani on Feb 15, 2022 20:29:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ocean Is Home : Island Life Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ocean Is Home : Island Life Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara generator primogems ▞▞▞
▞▞▞ Ocean Is Home : Island Life Simulator 2022 version ▞▞▞
Kada instaliramo ovu igru, ona čeka sjetvu i ne instalira se
Shredding Como baixar e instalar goat simulator pirata, Can age difference ... Port blair to havelock island, Monoblock hydraulic directional control valve,
Sjajna igra, ali se nadam da ćete bolje ciljati. (UREĐENO) Mora postojati način za vraćanje napretka. Potrošio sam puno na zlato i resetiranje igre i ne mogu vratiti svoj napredak.😡😡
Lijepo, ali vrlo je zbunjujuće
Little Briar Rose – A Stained Glass Adventure; Galaxy Genome; Hexologic ... Ninja Village; OUT OF THE BOX | Life Simulation Puzzle Adventure
Cijenim vaš rad programere i umjetnike. 🙂 Igra je super! Sviđa mi se koncept. Ali treba malo ažuriranja. Tada ću dati +1 zvjezdicu *Zanimljiviji poslovi za zaradu *poboljšana navigacija. *i neke druge You Can Do It! Hajde I našao sam grešku u svojoj igri! Moji paketi U prtljažniku ili vlaku Ponekad nestanu nakon što sam se vratio u igru. To je bilo bolno😖 Hvala.
Videoigra - Wikiwand
Igra mora dobiti bolje nadogradnje
ova igra se natječe s računalnim igrama kao što je simulator ranča, moja druga omiljena igra nakon pubza, hvala što ste napravili ovu igru
Igrao sam nekoliko loših utakmica u svoje vrijeme, ovo je najgore. Grafika je užasna, upute nisu baš jasne i karta vam ne daje naznaku idete li pravim putem. Ova igra je primitivna i dosadna
Moj lokok
Lucky fishing hack
Kako vrijeme prolazi dodajte obitelj, škole, više poslova koji se plaćaju i molim vas učinite to malo brže nego prije
Igra je sjajna, ali čak i izvanmrežna igra uopće nije glatka, pa popravite to i natjerajte nas da gledamo reklamu za ZLATNE kovanice i svaki oglas vam daje 10 novčića i ograničava ljude na 10 oglasa dnevno, tamo je usamljeno pa neka bude više poput GTA 5 gdje možete komunicirati s ljudima i zapravo povrijediti, a onda ih ne samo pregaziti i oni se ponovno dižu, pa čak i dodajte 5 zvjezdica gdje vam govori koliko vas policija progoni, a također i makw gdje možete osnovati obitelj , i neka bude tamo gdje su auti JEFTINIJI molim
Ne znaš što se dogodilo ujaku Joeu
Stvarno sjajna igra. Definitivno ima mjesta za poboljšanje, cjelokupno pristajanje i završna obrada je nekako grubo, potrebno je više zvučnih efekata, vidljivih oštećenja od sudara, itd. Osim toga, mislim da je ovo najnovije ažuriranje otvorilo curenje memorije jer se performanse s vremenom pogoršavaju dok ne zatvorim i ponovno otvorim. Što se tiče RPG-ova u _free_ sandbox stilu, ovo je vjerojatno jedan od najboljih.
Ne mogu preuzeti igru za Android 11
Zabavne igre - Free Online Igrice
Ova igra je jako dobra, ali stvar je u tome da postoje samo četiri načina da zaradite novac. Dakle, dodajte više načina za zaradu jer su pošiljke i posao skupljanja smeća vrlo dosadni. Također, molimo vas da smanjite cijene automobila i povećate prodajnu cijenu za prodaju stvari kao što su trupci, kamenje za izradu cementa itd.
Kontrole nisu baš dobre uključujući i oružje za nišanjenje mislio sam da će raditi besprijekorno, ali ne, užasno je i dodati kauč i sofu na namještaj jer je previše dosadno ako ima samo drvene stolice i tenkove. Ali moj glavni zahtjev da nam barem dopusti interakciju u zrakoplovima. Povrh svega, imao je puno stvari koje bi se trebale popraviti, uključujući kretanje karaktera. Pomalo uživam u tome, ali ako bude glatko na sljedećem ažuriranju, možda ću uživati
Sjajna igra. Mislim na igru 10/10. Sjajna grafika. Super sve osim jedne stvari. Kada koristite joystick i pomaknete se malo ulijevo/desno, to vas zapravo zaustavlja. Također ne znam kako doći do novčića. Dobio sam novac samo ne novčić. Možete li mi reći kako da dobijem novčić bez oglasa
(Bug 1: kada pada kiša, kišnica ulazi u kuću iako su svi dijelovi kuće koristili krov) (Bug 2: Nešto što odbacujemo ne nestaje nakon ponovnog učitavanja igre za razliku od Ocean is Home 1) ( Greška 3 : Dodajte druge aktivnosti kao što je izlazak s djevojkom, tako da igra bude zabavnija i ne dosadna) (Bug 4: Dodajte druge poslove za povećanje prihoda) (Bug 5: Dodajte povrće kao što je ocean je dom 1) (Bug 6 : Zamijenite zvukove letećeg robota pravim glasovima robota)
Ocean Is Home : Island Life Simulator アドベンチャー mtsu
Napravili ste fantastičnu igru. Ali trebali biste dodati neke stvari. Kao što je dodavanje više načina za zaradu. Ili poput dodavanja sustava prijevoza za putnike kao što je autobus i postanite vozač autobusa ili vlasnik da zaradite novac ili možete dodati kamione ili mini kamione u prijevoz tereta.
Za pravu igru je dosta dobra 👌 ali efekt sjene smrdi, čini kontrole puno boljima
Ocean Is Home : Island Life Simulator Adventure jeq
Nisam igrao dugo možda tjedan dana, ali apsolutno mi se sviđa igra. To je strašan koncept, jedina mana za koju bih rekao je ta činjenica da ne možete kupiti prikolice i farbati da biste prefarbali vozilo nakon što ste ga kupili. Također bi bilo super imati neke druge vrste poslova, razumijem da to zahtijeva vrijeme pa sam spreman biti strpljiv, ali ako bih mogao nešto dodati, to bi bili poslovi, prikolice i prilagodba/modifikacija vozila nakon kupnje
Trebate puno novčića da biste ovo igrali ispravno. Igra otpada.
Svako ima svoj ukus. Ali odavno nisam vidio gluplje igrice 😕
Igra izgleda obećavajuće, ali užasno zaostaje. Optimizirajte ga što je prije moguće
Ozbiljno, uklonio sam samo tu jednu zvjezdicu iz jednog velikog razloga, BEZ ONLINE BACKUP-a, kad jednom izgubite svoj napredak, nestaje zauvijek. Koliko god ova igra bila zanimljiva i teška, ali sve to izgubiti. I ozbiljno živim u igri, vraški ste se dobro potrudili, ima puno stvarnosti, ali propustili ste neke stvari, nema kauča, nema klima uređaja, nema dizajna, nema TV-a, nema bicikala u gradu, a gustoća ljudi nije dovoljno čak i na najvišoj traci. Ali s druge strane, ova igra je izvrstan ubojica vremena.
Jako mi se sviđa ova igra, ali morate poboljšati promet. Sjesti u auto trebao bi se osjećati kao pravi automobil, produžiti malo prometa, vozača vlaka, pilota aviona i napraviti neke druge otoke.
Dajte nam trening brzo... Ne možemo igrati bez treninga..... Pokušajte to dati.... 😔😔😔😔😔
Jako loše. Zašto me tjeraš da se obnavljam svakih sati? Lud? A benzinska je samo Jedna??? Lud
Već dugo imam ovu igru i tiha je vrlo zanimljiva igra, dao sam 3 zvjezdice zbog nekih nekoliko stvari koje mislim da nema. Trebam kontrolu nagiba da bih uživao u ovoj igri i također nekoliko poslova koji mogu zaraditi malo više plaće. Tada bi se i vihecles trebale pojaviti u stvarnosti. Kontrola kamere je potrebna u nekim slučajevima tijekom igre... mislim da onda mogu dati 5 zvjezdica. To je simulator života broj 1 koji sam ikada poznavao. Inače samo poboljšaj gore navedeno...
ovo je najgore onda prvo!! ne možete sjeći drveće i skupljati materijale i ne možete craftirati osim ako ne kupite stol za pravi novac GLUPO SAM POTROŠIO 11,99 NA CIONS!!! ŽELIM SVOJ NOVAC NATRAG!!!
Ne mogu razumjeti što da radim nakon početka
Poboljšajte grafiku i komande
Grafika je sjajna, ali broj sličica u sekundi je čudan, mislim da game engine ne može proizvesti dovoljno okvira, mislim da nije problem s uređajem. Imam sd 865
Igra je dobra, ali problem s grafikom Molimo dodajte problem
Ocean Is Home Island Island Simulator života mod apk (Besplatna ...
Epic Heroes War: Super Heroes Nuotykių nkb
Dobra je igra, ali je vrlo sporo zalijepljena igra i kojoj je potreban uskršnji način putovanja, kao što su točka i brza putovanja
Igra koi bhi mat lena
Sjajno je😁
Vrlo realistično uživao u grafici i priči i igri
Twangy as a voice crossword clue, Best house plan app free! ... Don carlos y jose mexican restaurant, Ship simulator 2006 titanic, Metal micro channel drain
Tom Audreath nevin koherentan ocean igara za android. ... biskup Odlazak Suradnik Ocean Is Home : Island Life Simulator – Apps on Google Play
Status for love life, Foto romantike per msn, Cement block house, ... Kurfew koncepts instagram, Octrooiwet betekenis, Farm simulator 2011 mods maps,
Ocean Is Home: Island Life Simulator - živopisna simulacija ostrvskog života u prvom licu. Igrač će biti na prekrasnoj lokaciji koja se sastoji od nekoliko
Zabavni bolnički ključ od alawara. Zabavna bolnica ...
Dobar koncept, ali igra definitivno treba neka poboljšanja prije svega mjesta na karti (trgovine, željezničke stanice itd.) Trebalo bi biti imenovano i minimapa bi trebala imati ceste ne samo W,E,S i N i potrebno je toliko vremena s jednog mjesta na drugo npr. s jedne željezničke stanice na drugu pa bi automobili trebali biti malo brži
Ocean Is Home : Island Life Simulator Περιπέτεια hunb